16 Temmuz 2008 Çarşamba

En iyi antivirüs programı

En iyi antivirüs programını indirmek için tıkla

En iyi virüs programı

En iyi virüs Programını indirmek için tıkla

Norton AntiVirus indir Full

Norton AntiVirus indir


üctersiz antivirüs programı
Norton AntiVirus 2005
antivirüs programı
Dünyaca ünlü antivirus yazılımlarının lideri olan Norton Antivirus un en yeni 2005 sürümü. Norton Antivirus 2005 ile virusler, truva atları, solucanlar, spy ve adware zararlıları bir daha sorun çıkartamayacaklar. Norton 2005 sürümü ile tüm bu virüslere karşı yine oldukça iddialı savunma araçları sunuyor.
Program, tam fonksiyonlu bir antivirüs yazılımının son sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Norton AntiVirus 2005, virüsleri otomatik olarak temizliyor ve indirdiğiniz dosyalarda virüs varsa hemen uyarıyor. Programın, virüs içeren dosyaları karantina altına almak ve e-posta koruması gibi gelişmiş özellikleri de var. E-posta koruması, belirlenen birçok e-posta istemcisiyle otomatik olarak bütünleşebiliyor.Programın yeni özelliklerinden bazıları : . Spy ve Adware gibi internet zararlılarına karşı da tam koruma . Sıkıştırılmış arşivleri açmadan kontrol edebilme . Tüm zararlı virüs programlarını otomatik olarak temizleyebilme . Yenilenmiş Çevrimiçi güncelleme ile son çıkan virüslere karşı da anlık koruma . Solucan ve Script önleme seçenekleriyle yeni çıkan virüsleri de daha güncelleme yapılmadan engelleyebilme . Daha da geliştirilmiş E-Posta virüs tarama ve engelleme seçenekleri . Bilinmeyen virüsler ve saldırılara karşı da tam koruma . Yeni hızlı tarama özelliği . Geliştirilmiş kurulum öncesi taraması (artık çok daha güçlü tarama yapılarak program kurulmadan önce sisteminizde hazırda bir virüs olup olmadığını anlayabiliyor . ICQ, MSN gibi programlardan gelen dosyaları da anlık olarak tarayabilme Not: Programı 15 günlük deneme süresinden sonra da kullanabilmek için 49.95$ ödemeniz gerekiyor, ayrıca satın aldığınız zaman 12 aylık da ücretsiz güncelleme hakkına sahip oluyorsunuz.
antivirüs programı indir
Sürüm :
2005
Üretici firma :
Symantec
İşletim sistemi :
Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Kullanım izni :
Ücretsiz ( freeware )
Eklenme tarihi :
05/04/2007
Dil :
ingilizce
Boyut :
24 Mb


programı bedava indir
download free
Programı indir

Panda antivirus programı indir full

Panda antivirus programı
Panda Titanium 2006 antivirus + antispyware

Her tipte virüsü tespit eder ve yok eder

Daha önceki sürümleri ile oldukça başarılı bir grafik yakalayan Panda, 2006 sürümü ile tam olarak liderliği ele almış gözüküyor. Bu sürüm, güvenlik duvarı ile birlikte komple bir paket olarak geliyor ve içinde antivirüs yazılımından tutun, dialer ve trojan önleyicisine kadar hemen hemen tüm koruma araçları bulunuyor.

Yeni Panda Titanium Antivirus 2006 her çeşit virüs,worm ve Trojan(Truva Atı) saldırısına karşı bilgisayarınızı korur.Rahat olmanızı garanti etmek için,geleneksel antivirüs ürünlerinden geçebilen bilinmeyen virüsleri bulup bloke etme yetisine sahip olan TruPrevent Tenolojileri ile birleşir.Hackerlara karşı firewall teknolojisi ile birlikte anti-spyware ve anti-dialer yazılımlarını da içerir.



PC'nizi casus yazılımlardan uzak tutar Wi-Fi bağlantılarısı olan korsanların girişini engeller Online sahtekarlıklara karşı korur
Kurun, virüs ve casus yazılımları unutun!
ÇİFTE KORUMA Bilinmeyen virüsler ve davetsiz misafirlerle savaşmak için en akıllı teknoloji
Bu ürünün kullanımı, bu kutunun içinde bulunan Panda Software Kullanıcı Lisans Sözleşmesi'nin kabulüne bağlıdır. Panda Software ve Panda logosu Panda Software'e kayıtlı ticari markalardır. Microsoft, Windows ve Windows logosu ABD ve diğer ülkelerdeki Microsoft Şirketlerine kayıtlı ticari markalardır.BI-1177-05
Bilgisayarınızı kolayca korumak için tek ihtiyacınız
Bilgisayar iş hayatında, eğitim ve eğlence için çok gerekli bir araç olmaya başladı. Ancak, veri ve dosyalarınızı tehkiye atıyorsunuz.Bilgisayarınızı çok fazla zaman ve efor harcamadan koruma altına almalısınız.
Yeni Panda Titanium 2006 bilgisayarınızı her tpite virüs, spyware, hacker, phising ve diğer online sahtekarlıklara karşı otomatik ve sürekli olarak korur. Dahası, özellikle sadece birkaç dakikada yayılabilen ve geleneksel güvenlik programlarının tespit edemediği bilinmeyen tehditleri bloklamak için tasarlanan devrimci
TruPrevent™ Teknolojisi size çifte koruma sağlar.
Daha fazla beklemeyin. Şimdi alın! virüs, spyware ve diğer tehditleri unutun!
Her tür virüsü otomatik olarak tespit eder ve yok eder
Titanium 2006, parmağınızı kıpırdatmanıza bile gerek duymadan her türlü virüsü, solucanı ve Trojan'ı otomatik olarak tespit eder ve yok eder. Ayrıca, TruPrevent™ Teknolojisi yeni virüslere karşı çifte koruma sağlar. Titanium 2006 ile virüsler yüzünden endişelenmeksizin İnternet'te dolaşabilir, e-posta alıp gönderebilir, online oyun oynayabilir, dosya indirebilir, karşılıklı yazışabilir ve diğer dilediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. Virüsleri unutun sadece bilgisayarınızdan alabileceğinizin en fazlasını almaya çalışın!
**Yeni!** ilgisayarınızı casus yazılımdan koruyun
İnternet kullanım alışkanlıklarınızı daha sonra sizin izniniz olmaksızın kullanmak üzere toplayan bir çok program var. Casus yazılımlar sadece özel hayatı gizliliği hakkını ihlal etmekle kalmaz aynı zamanda yavaşlama, bilgisayar ayarlarında ani değişiklikler, izniniz olmaksızın yüklenen çöp programlar vs. gibi problemler de yaratır. Titanium 2006 izniniz olmaksızın kendi kendine kurulan casus yazılımları ve diğer rahatsız edeci programları tespit eder ve yok eder. Özel hayatınızı koruyun ve bilgisayarınızı sorundan uzak tutun!
**Yeni!** Wi-Fi bağlantıları olsa bile, korsanları ve davetsiz misafirleri engeller,
Korsanlar her gün bilgilerinizi çalabilecek ve onlara zarar verebilecek yeni yollar buluyorlar. Titanium 2006 gelişmiş bir güvenlik duvarı teknolojisiyle davetsiz misafirleri engelliyor ve bilgisayarınızı bir güvenlik kalesine dönüştürüyor. Titanium 2006 Wi-Fi bağlantısı olan korsanların da bilgisayarınıza girmesine engel oluyor. İzniniz olmaksızın bilgisayarınıza girmeye çalışanları durdurun!
**Yeni!** Online sahtekarlıklara karşı koruma
Titanium 2006 sahte sayfalara yönlendiren e-postalar gibi online sahtekarlıklardan korur. Bankacılık ve alış-veriş işlerinizi kafanız rahat yapın!
Kolay kullanım: Kurun ve virüsleri ve casus yazılımları unutun
Maksimum kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır: otomatik, kullanıcı dostu, sezgisel, tarama sırasında açık raporlar. Günlük otomatik güncellemeler
Günde en az bir kere virüslere ve diğer tehditlere karşı koruma sağlamak amacıyla güncellenir. Garantili etkililik
Yenilikçi TruPrevent™ Teknolojisi , kötü amaçlı yazılımlara karşı geliştirilen yeni nesil arama motorlarında bulunur ve her türlü kötü amaçlı yazılımı tespit ve yok etmede maksimum etkililiği garanti eder. (virüsler, casus yazılımlar, sahtekarlıklar...)
Maksimum hız
Ultrafast arama motoru, tüm veriyi tararken bilgisayarınızın kaynaklarını minimum düzeyde kullanır. Sonuç olarak fark etmeden korunursunuz.
Önleyici uyarılar
Titanium 2006 İnternet'te virüs bulaşma ihtimali yükseldiğinde sizi uyarır.
Günde 24 saat yılda 365 gün teknik destek *
Teknik Destek ve PandaLabs uzmanlarımız ne zaman ihtiyacınız olursa hızla yanıt vermek için çalışıyorlar. * Panda Titanium 2006 Anti-virüs + Anti Casus Yazılım bir yıl boyunca ek ücret talep etmeksizin bu hizmetleri sunar: 24 saat e-posta ve İnternet ile Teknik Destek, 24 saat yeni virüslere karşı SOS Virüs uyarısı ve günlük güncellemeler.

Ek özellikler (İşte Panda'nın tek zayıf yönü. Gerçi kullanıcılar için gereksiz özellikler olmayan bir sürüm demek daha doğru olur ancak Norton bu konuda bir adım önde, zira ek olarak popup yani açılan reklam pencerelerini de önleyebiliyor, yine de Panda'nın da buna karşılık bir kozu var, o da MSN tarzı sohbet programları tarama ve koruması ile Outlook gibi E-Posta istemcilerini tarayabilmesi)
Bilinmeyen virüsler ve davetsiz misafirlerle savaşmak için en akıllı teknoloji
Ne zaman yeni bir virüs veya tehdit ortaya çıksa geleneksel anti-virüs programları ve güvenlik çözümleri saatler boyunca bilgisayarınızı tehlikeye açık bırakarak güncellemelerle uğraşır.
Sasser ve MyDoom gibi yeni nesil virüsler ve tehditler bu durumdan yaralanarak anti-virüs koruması olsun olmasın binlerce bilgisayarı etkiliyor.
Çözüm TruPrevent™ Teknolojileri: dosyaların ve programların hareketlerini zekice analiz ederek, bilgisayarınıza zarar verenleri engelliyor.


Sonuç : Panda Titanium Antivirus 2006, gerçekten bir numara ve 5 puanı değil 10 puanı hakediyor hemen her alanda. Özellikle çalışan uygulamaları da silmeden temizleyebilmesi olağanüstü ve daha önceki virüs tarayıcılarında alışık olmadığımız bir sistematik. Umarız bundan sonraki tüm virüs tarayıcıları da hem sistemi yavaşlatmaz (ki bu konuda hala bazı eksiklikleri var Panda'nın da), hem de çalışan uygulamaları da en az onun kadar iyi temizleyebilirler. Zira karantinaya atmak ya da dosyanın adını değiştirip silmek iyi bir antivirüs programından beklenen özellik değil. Bu test kişisel bir bilgisayarda ve tamamen Editor bosluk'un kendi çabaları ve yorumlarıyla yapılmıştır, ancak teste ve yorumlara katılmıyorsanız en iyisi Virüslerin nasıl temizlendiğini kendiniz görün, alttaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz Çevrimiçi Tarama desteği ile programı bilgisayarınıza kurmadan da uzaktan tarama yapabilirsiniz. Tavsiyem diğer virüs programları ile temizlenemeyen virüs klasörlerinizi seçip bir deneme yapmak. Böylece Panda'nın gücünü siz de evinizde deneyebilirsiniz. Alttaki bağlantıya tıklayıp açılan sayfadaki "Scan Your PC" tuşuna basmanız yeterlidir.


Minimum sistem gereklilikleri: -İşlemci: Pentium 150 MHz
-RAM: 96 MB
-Hard disk: 110 MB boş alan
-İşletim sistemi: Windows® XP, Windows® 2000 Pro, Windows® Me, Windows® 98
-Internet Explorer 5.01
-CD-ROM sürücüsü





panda antivirüs programı indir



Sürüm :
2006

Üretici firma :
Panda Türkiye

İşletim sistemi :
Windows 98/Me/NT/2000/XP

Kullanım izni :
Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) 30 gün

Eklenme tarihi :
30-11-2005

Dil :
Türkçe

Boyut :
21.8 MB













programı bedava indir

download free

Programı indir

Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe)

Tanıtım:

Kaspersky Anti-Virus Personal, kullanıcı dostu arayüzü, güçlü tarama ve koruma özellikleri, e-posta kontrol özelliği ile bilgisayarınızı özellikle internetten gelen virüslere karşı koruma sağlıyor. Yaklaşık 50.000'e yakın virüsü tanıma özelliği var. Programın bu versiyonunda şu günlerde yeni çıkan virüsleri tanıma özelliği de var.



Tanıyabildiği yeni virüslerden bazıları:



-Worm.Mimail.i

-Worm.Sober

-Worm.Sobig.f

-Worm.Swen

-Worm.Win32.Welchia

-Worm.Win32.Lovesan

-Worm.Mimail



LİSANS BİLGİSİ : Aktivasyon bölümünden Trial'ı seçip 30 gün boyunca sınırsız olarak kullanabilirsiniz.





İndir